Amazon Uygulaması Artık Daha Gerçekçi!

Amazon Yılbaşı İndirimleri

Dünyaca ünlü e-ticaret sitesi Amazon uygulaması ile bambaşka bir şekilde geliyor. Artırılmış gerçekçik öğelerinin mobil teknolojiler başta olmak üzere birçok alanda öne çıktığı günümüzde, Amazon da bu konuda bir girişim yaptı. Mobil uygulaması üzerinden artık daha gerçekçi hizmet verecek olan Amazon, resmi YouTube hesabı üzerinden yayınladığı videoyla bu gelişmeyi takipçilerine aktardı.

Öncelikle artırılmış gerçeklik konusu adından da anlayabileceğiniz üzere normal bir mobil uygulamanın daha da ötesine çıkan ve anlık olarak yaşadığınız yerde sanal bir şekilde deneyimleme imkanınıza sunmanız anlamına geliyor. Amazon da e-ticaret sitesi olduğu için satın almak istediğiniz ürünleri bizzat deneyebilmeniz için adeta evinize geliyor. Kamera iznini aldıktan sonra ürünü almak istediğiniz yeri kamerayla gösteriyorsunuz ve ürünü ekranınızdan sürükleyerek -yine ekran üzerindeki kameranızda yer alan- yerleştirmek istediğiniz yere götürüyorsunuz.

İlerleyen dönemde daha gelişmiş bir şekilde hizmet vermesi planlanan bu özelliği, şimdilerde sadece iOS kullanıcıları için getiren Amazon, AR teknolojisi ile bu gelişmiş özelliği bizlere sunuyor. Bunun için de kamera izni ve bu teknolojinin desteklediği ürünler üzerinden satışlarınızı anlık olarak sanal bir dünyada deneyimleme imkanınız geliyor. Şimdi de dilerseniz Amazon’un bu iş için yayınladığı tanıtım videosuna bir göz atalım.

Artırılmış Gerçeklik Olarak Tam Olarak Neyden Bahsediliyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir