Angry Birds ve Sonic Facebook Messenger’a Geliyor

Angry Birds ve Sonic 2018’de Facebook Messenger’da

Amsterdam merkezli CoolGames, Angry Birds oyununu 2018 yılının başında Messenger’ın Anlık Oyunlar platformuna getirmek için Rovio ile birlikte çalışıyor. Angry Birds ve Sega Hardlight Sonic Jump Facebook Messenger’a geliyor.

Facebook büyük oyun markalarıyla oyun platformunu genişletiyor. Angry Birds ve Sonic Facebook Messenger'a geliyor.

2012’den bu yana Android ve iOS’ta kullanıma sunulan Sega Hardlight Sonic Jump da Anında Oyunlar’a gidiyor. Facebook Messenger sürümü bazı bölgelerde zaten piyasaya sürülüyor, önümüzdeki haftalarda da tüm yerlede piyasaya sunulacak” dedi. Anında Oyunlara gelecek diğer başlıklar arasında 2018’de Line’s Disney Tsum Tsum ve GungHo Online Entertainment’tan Puzzle & Dragons oyunu yer alıyor.

Oyunlar Canlı Yayınlanabilecek

Facebook ayrıca dünden itibaren canlı yayınlanan Facebook Messenger oyunlarına destek sağladığını da açıkladı. Bu özellik, oyuncuların Instant Games başlıklarını Facebook arkadaşlarına veya bir Facebook sayfasının izleyicisine yayınlamasına izin veren Facebook Live aracılığıyla da çalışacak. Bu yayınlar, sayfanızdaki veya profilinizdeki videolar olarak arşivlenmekte.

Facebook büyük oyun markalarıyla oyun platformunu genişletiyor. Angry Birds ve Sonic Facebook Messenger'a geliyor.

Facebook Messenger ile video sohbeti yapabilmekteyiz. Yakında Facebook Sohbet oyunları ile video sohbeti entegrasyonunu da test etmeye başlayacak. Şirket, bu özellik sayesinde kullanıcıların “görüntülü sohbet deneyimi içinde birbirlerine meydan okuma ve oyun oynama” şansı bulacaklarını açıkladı. Bu olay 2018 yılının başında başlayacak ve Words with Friends’in de onu destekleyen ilk başarısı olacağı açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir