Apple Haritalar’a Havaalanları İçin Kapalı Haritalar Geliyor

Apple Haritalar’a 30 havalimanının kapalı alanları eklendi

Bu sabah itibariyle, Apple Haritalar, dünya genelinde 30 havalimanının kapalı alan düzenlerini içerecek şekilde genişletildi. Yapılan güncelleme çoğunlukla Amerikan şehirlerini kapsarken dünyanın diğer şehirlerindeki büyük havalimanlarından olan, Hong Kong International, Amsterdam, Cenevre, Londra ve Berlin olmak üzere daha birçok havalimanı eklendi. 

Listeye bir havaalanı dahil edilmişse, artık haritada “İçine Bak” yazıyor. Buna dokunarak terminalin içindeki kuş bakışı görünüm düzeni açılıyor. 

“Havalimanlarının İçine Bak”

Görünümde her kapıyı sarı renk ile ayırt edebilirsiniz. Yeni haritada aşağıya iniş, restoranlar, tuvaletler ve benzeri diğer noktaları daha ayrıntılı olarak ortaya koyuyor. Örneğin bir restorana hafifçe dokunduğunuzda, havalimanının dışındakiler gibi bir sekme karşınıza çıkıyor. Terminal adı ve kat numarası, telefon numarası, saat ve Foursquare gibi üçüncü taraf inceleme platformundan çıkardığı incelemeleri sunuyor. 

Bir uçuşun doğrudan hangi kapıdan kalktığını ve bagajların nereye geleceğini direkt olarak harita uygulamasından ayrılmadan görebilmek, son derece yararlı olabilir. Bu yeni özellik ile devasa havalimanlarında kaybolmak istemeyenler veya acelesi olanların hedefledikleri noktalara hızlıca gitmeleri için yardımcı olacaktır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir