Apple Store Ürün Sayfasındaki Görsel Sınırı Artırıldı

Apple Store’daki Ürün Sayfasında Geliştiriciler Artık 5’den Fazla Görsel Sergileyebilirler

Apple, bugün  Developer News blogunda açıkladığına göre, geliştiricilerin Apple Store ürün sayfaları için ekran görüntüsü limitlerini yükseltti. Uygulamalar, artık cihaz başına bir önceki sınır olan 5’i ikiye katlayarak, cihaz türleri başına en fazla 10 ekran görüntüsü içerecek şekilde güncellendi. Bu değişiklik, iOS App Store, tvOS App Store ve watchOS App Store için geçerlidir.

Arama sonuçlarında görüntülenen ekran görüntülerinin sayısı hala maksimum üç dikey ekran görüntüsü veya bir yatay ekran görüntüsü ile sınırlı.

Bu haber geliştiricileri oldukça sevindirdi

Bu yeni özellik, uygulama veya ürün sayfalarında daha fazla fotoğraf gösterip, uygulamalarının özelliklerini yeni kullanıcılara daha çok aktarmak isteyen geliştiriciler ve yayıncılar tarafından olumlu karşılandı. Artık kullanıcılar aradıkları uygulama hakkında daha fazla görsel ipucu elde edebilecek.

Apple en son kullanıcıları çıldırtan bir mesaj hatasından dolayı gündeme gelmişti. Atılan bir mesaj ile iPhone kullanıcılarının telefonları kilitleniyor ve açılmıyordu. Şirket kısa süre içerisinde bu duruma bir yama ile çözüm bulsa da, binlerce kişi merakının veya arkadaşlarının kurbanı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir