Asphalt 8 Airborne Ödül Kazanmaya Devam Ediyor!

Play Store’un “Android Excellence” Ödülü Asphalt 8 Airborne’a Gidiyor!

Mobil oyun sektöründe büyük bir yer kaplayan Gameloft, Asphalt 8 Airborne oyunuyla Sonbahar 2017’de Android Excellence ödülüne layık görüldü. Bu arada ilk defa duyanlar için “Android Excellence” Google tarafından belirlenen, Google Play Store’da en iyi uygulamaları barındıran bir kategori. En iyi ve en güncel mobil oyun haberlerini kaçırmamak için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Bu kategoride tasarım, kullanıcı deneyimi ve teknik performans açısından en yüksek kaliteye sahip olan oyunları ve uygulamaları sunuyor. Asphalt 8 Airborne oyununun sektördeki birçok mecra tarafından defalarca mobil cihazlarda oynanabilecek en iyi oyunlardan biri olarak görülüp ödüller kazanmışlığı da var.

2013 yılında ilk çıkışından bugüne kadar 22 farklı güncelleme alarak Asphalt 8 Airborne; 3 adet Pocket Gamer Ödülü, Gamelab tarafından verilen En İyi Oyun Ödülü, 2015 Global Mobil Oyun Ödülü de dahil olmak üzere bütün platformlarda 300 milyondan fazla indirildi. Büyük bir kitle tarafından akıllı telefonlar ve tabletlerde “yarış oyunu” denildiğinde akla gelen ilk oyunlardan birisi olarak kabul ediliyor.

Gameloft’un Kıdemli Satış ve Pazarlama VP’si Baudouin Corman: “Kurulduğu günden bu yana Gameloft’un en önem verdiği değerlerden biri de bütün oyunculara yenilikçi ve yüksek kalitede bir oyuncu deneyimi sunmaktır.” diyor ve ekliyor: “Bu prestijli listenin parçası olmak, her yeni güncelleme ile oyunu geliştirmeye devam eden ekibimizin yaptığı büyük işi bir kez daha takdir ediyor. Ücretsiz mobil oyun Asphalt 8 Airborne, 4 yıldır mağazalarda kullanıma hazır olmakla beraber, oyuncularımızı heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu da akıllı telefon ve tablet oyun pazarında nadir bulunan bir başarı örneğidir.”

Asphalt 8 Airborne, ücretsiz olarak Google Play’den, App Store’dan veya Windows Store üzerinden indirilip, oynayabilirsiniz.

Hız tutkunu Asphalt oyuncuları, çok yakında yayınlanacak olan güncelleme ile Münih’in güneşli sokaklarında, karanlık yer altında yarışabilecekler. Asphalt 8 heyecanını bilgisayarda yaşamak ister misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir