BlueStacks 4 ile Oynayabileceğiniz 5 Mobil Korku Oyunu

Bugün sizlere BlueStacks 4 ile oynayabileceğiniz mobil korku oyunlarını listeleyeceğiz. Mobil oyun emülatörü BlueStacks 4 yardımı ile istediğiniz mobil oyunları kesintisiz bir şekilde oynayabilirsiniz. İşte karşınızda BlueStacks 4 ile oynayabileceğiniz 5 mobil Korku Oyunu:

Eyes

Ürkütücü, tuhaf görünümüyle antik musallat fantom Charlie ve kana susamış, intikam arayan canavarlar seni bekliyor. Kurtulmak istiyorsanız terk edilmiş bir köşkü, eski ürkütücü hastaneyi ve diğer yerleri keşfedip yağmalamalısınız.

Avantajlı olmak için yerin benzersiz özelliklerini kullanın ve canavarın kıvrak zihniyetini anlamaya çalışın. Oyun içerisinde geçici iyileştirmeler yapmak için farmakotik iksir içmeli, riskli hareketlerini planlamak için elle çizilmiş haritaya başvurmalı ya da göz simgelerinin mistik güçlerini kullanmalısınız.

Rahatsız edici ortam müziğiyle ve doğaüstü hayalet sesler ve seslerle korkuyu, karanlık atmosferini deneyimleyin. Zorlu sonsuz modunda diğer oyuncularla yarışın. BlueStacks 4 ile Eyes’i indirip hemen oynayabilirsiniz.

eyes
Eyes

Horror Hospital

Korkuların ile yüzleşmeye hazır mısın? Kendini korku ve dehşetin iç içe geçtiği, kasvetli ve karanlık bir hastane koridorunda düşün ve attığın her adımda vahşet ve ölümün sana biraz daha musallat olduğunu hissediyorsun…

Paranormal aktivitelere dolup taşan lanetli bir hastanede, sinirlerin çelik gibi sağlam değilse hayatta kalman çok zor. Karşındakinin şeytan mı melek mi olduğunu kestiremiyorsun. Olağanüstü atmosfer, gergin senaryo ve insanın kanını donduran akışıyla, çizgi-roman kalitesindeki korku oyunundan bir adım ötedesin.

İkinci hikayemizde genç kız, kendisine musallat olan meraktan ve kabuslardan bir türlü kurtulamamaktadır… Ruh sağlığını tehdit eden bu cehennemden çıkış için tek yol, yüzleşmek olacaktır. Elbette, genç adam onu yalnız bırakamayacak ve hikayemiz, kaldığı yerden devam edecektir.

Cesaretin varsa daha ne bekliyorsun?

  • Üstün grafikler
  • Detaylı mekanlar
  • Kendine özgü müzikler
  • Türkçe dil desteği
Horror Hospital
Horror Hospital

Slendrina:The Cellar

Slendrina’nın topraklarında izinsiz girdiniz. Ama dikkat edin her zamankinden daha kötü hale ve nefretli bir şekilde ortalıkta dolanıyor. Seni durdurmak için her şeyi yapacak ama ne yaparsanız yapın asla geriye bakmayın.

Karanlık mahzende 8 eski kitabı bulmaya çalışın ve sonra çıkmaya çalışın. Ayrıca bazı kapıları açmak için anahtarları bulmak gerekiyor ve onlar her yerde olabilir.

Slendrina: The Cellar’ı BlueStacks 4 ile indirerek korku oyunu heyecanını kesintisiz yaşayın.

Slendrina The Cellar
Slendrina: The Cellar

Fear the Walking Dead: Dead Run

Fear the Walking Dead: Dead Run’da hayatta kalabilmek için koşmanız gerekiyor. Sadece koşmakla kalmıyor, önünüze çıkan zombileri de vurarak onları haklamalısınız. Dünya parçalanıyor de uzun süre hayatta kalmalısınız.

Heyecan verici bölüm seviyeleri ve mevcut 6 özel gösteri düzeyleri ve daha fazlasıyla en korkunç olayları yaşayın ve hayatta kalın. Travis, Nick, Madison, Strand, Daniel ve Chris adlı karakterleri açın. Karakterlerin her birinin kendine has güçlü ve zayıf yönleri ve kendi silahları bulunuyor. Arkadaşlarınız arasında kentte en uzun kimin yaşadığını görmek için hesabınızı bağlayabilirsiniz.

Fear The Walking Dead: Dead Run
Fear The Walking Dead: Dead Run

The Fear 2

“Marta’ya bir şeyler olmaya başlamıştı. Garip davranıyordu. Birkaç ay sonra teşhis kondu. Marta ruh hastasıydı ve çaresi yoktu. Ürküten hareketler sergiliyordu. Kendisine zarar vermeye başlamıştı. Tek seçenek onu akıl hastanesine götürmek ve ondan ayrılmaktı. Çok çaresizdim ama ailemiz için en iyisi buydu. Onu hastaneye götürdükten birkaç ay sonra Serena’ yla tanıştım ve Marta’ yı unutmak için onunla evlendim. Kızım da ben de çok mutluyuz artık. Fakat geceleri bir şeyler hissediyorum sanki. Son günlerde sürekli eski eşim Marta’ nın akıl hastanesinde intihar ettiğini görüyorum. Bazen değişik sesler duyuyorum. Ve tüm bunlar beni çok korkutuyor. Eşime ve kızıma bundan bahsetmiyorum çünkü endişelenmelerini istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, bildiğim tek şey bu olanlara daha fazla dayanamayacağım… Mike”

Herşey ters gitmeye başladı. Peşinde birisi var ve ailen tehdit altında. Acilen evine dönüp eşin ve kızının iyi olup olmadıklarına bakmalısın. Sakın korkuna yenilme ve her şey geç olmadan ailene ulaş!

The Fear 2’yi BlueStacks 4 ile indirerek oynayabilirsiniz.

The Fear
The Fear 2
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir