Deliçeri Geliyor!

deliçeri-22012 yılında hayallerinin peşinden koşan 5 girişimci genç tarafından temelleri atılan Imagine Codes’un ses getirecek son projesi ‘’Deliçeri’’, koşu oyunları arasında ön plana çıkmaya aday bir oyun olacak.

Osmanlı İmparatorluğu’nun görkemli günlerini yaşadığı bir dönemde adalet ve cesaretiyle cihana hükmeden Padişah’ın, Deli Birliği’nden ayrılarak Yeniçeri Ocağı’na geçen ve namı Deliçeri olarak tüm orduya yayılan yiğit bir cengavere verdiği zorlu görevi konu eden oyunda; Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışan Deliçeri, kendisi için kolay olan bu görevi başarıyla yerine getiriyor. Fakat topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü kaptıran Deliçeri için işler bir anda değişiyor.

Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye giriyor.

Her anı ile macerayı ve heyecanını sonuna kadar hissettirecek olan Deliçeri oyunu, 2016 Mayıs’ından itibaren Apple Store ve Google Play’deki yerini alacak.

Türk developerların kendi geliştirdiği oyunun sanatsal tasarımları ise Kübik Stüdyo Hakan Taşkıran yapımı. Biz de bu oyunu heyecanla bekliyoruz!

Ayrıntılı bilgiye Facebook ve ImagineCodes adreslerinden erişebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir