Evrim Ağacı Anlatıyor: Blokzincir Nedir? – Blockchain

Blockchain, Blokzincir Hakkında Ne Biliyoruz?

Türkiye’nin en büyük popüler bilim platformu Evrim Ağacı, YouTube üzerinden yayınladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Bilimin yanı sıra teknoloji üzerine de içerikler üreten Evrim Ağacı, günümüzün en büyük teknolojik hareketlenmelerinden kripto paralar üzerine de bir video yayınladı. İnternet Ekipler Amiri Serdar Kuzuloğlu’nun da tavsiyeleri arasında yer alan Blockchain yani Blokzincir teknolojisini öğrenmek isteyenleri hemen buraya alalım!

Evrim Ağacı öncelikle birkaç günü tek başına gündem olarak geçiren Bitcoin‘e değindiği bir video yayınlayarak bu konudaki bilgilerini takipçileriyle paylaştı. Bunun ardından Bitcoin gibi kripto para sistemlerinin temelini oluşturan Blockchain yani Blokzincir teknolojisine odaklanan bilim platformu, toplamda neredeyse bir saati bulan videolarıyla bu teknolojileri anlattı.

Blockchain teknoloji nerelerde kullanılabilir, işlemler ne gibi sonuçlara varıyor, kötü niyetli kullanımlar olabilir mi, yatırım konusunda nasıl bir bilgi alabiliriz gibi konularda sorularınız varsa hemen aşağıdaki videolar tam size göre! Bitcoin için bir, blokzincir teknolojisi için ise iki videoyu aşağıda bulunan linklerden izleyebilirsiniz.

Evrim Ağacı – Bitcoin

Evrim Ağacı – Blokzincir #1

Evrim Ağacı – Blokzincir #2

Mobidictum’u Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden takip edererek bu tarz içeriklere daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir