Football Manager Touch ve Football Manager Mobile 2018 Ne Zaman Çıkacak?

2018 yılına dört aydan kısa bir sürenin kaldığı şu günlerde, futbol menajerlik oyunlarının da çıkış tarihleri hakkında oldukça net bilgiler almaya devam ediyoruz. Şimdilerde mobil dünyada menajerlik oyunu denilince akla ilk gelen oyunlardan Football Manager Touch ve Football Manager Online yapımlarının yeni oyunlarının çıkış tarihleri belli oldu.

Football Manager oyunları için son aylara kadar oyuncularını meraklandırmayı seven SEGA, eylül ayında bu oyunlar hakkında net bilgileri oyunculara sunacakken, bu oyunlarının tamamını aynı günde çıkarmayı planlıyor. Tarihler 10 Kasım’ı gösterdiğinde Football Manager 2018’nin yanı sıra Football Manager Touch ve Football Manager Mobile 2018 de oyuncuların karşısına çıkacak.

FM İçin Detaylar Eylülde

Kasım ayı itibarıyla adeta bir futbol şölenine girecek olan oyuncular, bu oyunlar hakkında daha detaylı bilgi almak için eylül ayını beklemek zorunda. Eylül ayından itibaren net bir şekilde detayları da gün yüzüne çıkacak olan futbol menajerlik oyunları, yepyeni halleriyle oyuncuları selamlıyor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir