Fortnite Hesabımı Nasıl Koruyabilirim?

Hesabınızı Korumaya Alarak İfade Kazanın!

Fortnite’da önceliğiniz hesabınızın güvenliği olmalı. Bunun için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama’yı etkinleştirerek korumak en etkili yol olacaktır. Hesabınızı korumanın ödülü olarak Fortnite Battle Royale için Boogiedown ifadesine sahip olabilirsiniz.

Fortnite İki Aşamalı Kimlik Doğrulama

İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, hesabınıza giriş yaparken sizden ekstra bir kod girmenizi ister ve böylece hesabınıza başkalarının izniniz olmadan erişmesini engeller. İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, doğrulama uygulamasının kullanımını veya e-posta adresiyle doğrulama yöntemini destekliyor.

İki Aşamalı Kimlik Doğrulama’yı etkinleştirdikten sonra tercih ettiğiniz iki aşamalı kimlik doğrulama yöntemi kullanılarak giriş kodunu yazmanız istenecek ve kodu yazdığınızda hesabınıza girebileceksiniz. Bu özelliği etkinleştirdiğiniz zaman yeni bir aygıttan ilk kez oturum açtığınızda, tarayıcı çerezleri temizlendiğinde veya son girişinizin üstünden 30 gün geçtiyse İki Aşamalı Oturum Açma kodunu kullanarak oturum açmanız istenir.

İki Aşamalı Kimlik Doğrulaması Nasıl Aktifleştirilir?

Fortnite-Battle-Royale

İki Aşamalı Kimlik Doğrulama’yı Etkinleştirmek İçin:

  1. Güvenlik seçeneklerini görüntülemek için Hesap Ayarları bölümünde, Şifre ve Güvenlik sekmesine tıklayın.
  2. Sayfanın aşağısındaki “İki Aşamalı Kimlik Doğrulama” başlığının altında bulunan “Doğrulama Uygulamasını Etkinleştir” veya “Doğrulama E-postasını Etkinleştir” seçeneklerinden birine tıklayarak istediğiniz iki aşamalı yöntemi seçin.

İki aşamalı doğrulama için bir uygulama kullanmak istiyorsanız aşağıda cihazınızın uygulama mağazasından bulabileceğiniz birkaç bilindik doğrulama uygulaması sizler için listelendi:

  • Google Authenticator
  • LastPass Authenticator
  • Microsoft Authenticator
  • Authy

Hesabınızı güvende tutun ve unutmayın, Epic çalışanları sizden asla şifreni istemez!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir