G-Tech Phoenix Esports Yükselişte!

G-Tech Phoenix Esports 12 Ocak 2018’de Ali Genco Ergün, (Genco İletişim Vodafone Cep Merkezi Kurucu Ortağı) tarafından kuruldu. The Last One oyununun geliştiricisi Phoenix Game Studio ortaklarından Onur Eyikul ise takımın menajerliği görevine getirildi. Kısa sürede elde ettiği başarılar ve katıldıkları organizasyonlarda gösterdikleri mücadele ruhu ile taraftar kitlesi kazanmaya başlayan ekip League of Legends, Playerunknown’s Battlegrounds ve CS:GO kadrolarına sahip.

Yeni oyuncular keşfedip yetenek ve davranışlarına göre takıma takviye yapmak amacıyla çalışmalarına başlayan Onur Eyikul, oluşturduğu yetenek havuzu içinden seçtiği gençlerden League of Legends, Playerunknown’s Battlegrounds ve CS:GO kadroları oluşturmuş.

Şu an için DOTA 2 ve Wolfteam gibi diğer eSpor dalları için kadrosu bulunmayan G-Tech Phoenix  umuyoruz alt yapı çalışmalarını tamamlayarak diğer eSpor oyunları içinde kadro oluşturur. 

G-Tech Phoenix Yeni Sezona Hazır!

G-Tech Phoenix, takımın menajerliğini yapan Onur ‘un başarılı seçimleriyle  yetenekli ve uyumlu gençlerden oluşan bir kadro kurmayı başarmış.  Mayıs ayında League of Legends Yükselme Ligi ön eleme maçlarını kazanmak ve  lige dahil olmak niyetinde olan ekip hazırlıklarını sürdürüyor.

Hürriyet Spor Arena tarafından 10-11 Mart tarihlerinde Hilton İstanbul Convention&Exhibition Center’da düzenlenenen Yapı Kredi Play E-Spor Arena Oyun ve Dijital Yaşam Festivali sırasında ilk resmi League of Legends turnuvasına çıkan ve ikinci olan ekip sezon öncesi hazır bir görüntü çiziyor. 

Nisan ayı süresince Gaming House’da takımı kampa sokan Onur Eyikul “Leauge of Legends tarafında olduğu kadar Pubg içinde iddialıyız.Pubg takımımız kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen online ve ofline turnuvalarda dikkat çekmeye başladı. En güçlü rakiplere karşı bile başa baş, seyir keyfi yüksek maçlar çıkarıyoruz.” dedi. Sezon hazırlıkları sürerken League of Legends kadrosuna ufak dokunuşlar yapmayı düşünen Onur Eyikul en ideal takım formasyonunu bulmak ve elemeleri geçmek  konusunda kararlı.

G-Tech Phoenix Esports takımını Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz.

G-Tech Phoenix Esports Pubg Kadrosu 

Sertaç NmL0cK Eren   Takım Kaptanı
Eren Degene Çakır 
Emre KClasic Turan 
Tuna ToygunT Toygün 

Takımın menajerliğini üstlenen Onur Eyikul’a  Facebook ya da Linkedin üzerinden erişebilirsiniz.

Daha fazla eSpor ve oyun haberi için bizi  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen. 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir