Gameloft Oyunları App Annie Sıralamalarında Zirvede

Vivendi, Gameloft Oyunları ile Toplam İndirilme Sayısına Göre Dünya’nın 1 Numaralı Mobil Oyun Yayıncısı Oldu

Gameloft App Annie Sıralamasında Zirvede
Vivendi Gameloft oyunları ile App Annie sıralamalarında zirvede

Vivendi, App Annie rakamlarına göre 2017 sonunda dünya çapında Google Play ve App Store’dan yapılan oyun indirme sayısına göre en yüksek sıraya sahip ana firma oldu.

Gameloft CEO’su Stéphane Roussel bu başarıyı, “Vivendi Grubu’nu yine App Annie’nin üst sıralarına taşımaktan gurur duyuyoruz. Bu, Gameloft’un zamana asla yenik düşmediğinin ve pazarın sürekli değişimlerine adapte olma kabiliyetinin gerçek bir kanıtıdır. Gameloft’un her platformda günlük 2,5 milyon indirmeye sahip olması, onu mobil oyun endüstrisinde liderliğini sürdüren dünyaca ünlü bir şirket haline getiriyor.” şeklinde açıklıyor. 

Yüksek Kalitede Mobil Oyunlar

Gameloft, yeni çıkan cihazlara her zaman en yüksek kalitede oyunlar yayınlayan ilk firma olmasının yanı sıra, mobil teknolojinin sunmuş olduğu bütün avantajları da kullanıyor. İlk Java ve 3D oyunlardan dokunmatik ekran devrimine kadar Gameloft, mobil oyun sanatını mükemmelleştirmek için 18 yıldan fazla zaman geçirdi ve gerçek bir lider olarak en iyi mobil deneyimlerini yaratmaya devam ediyor. Mükemmelliği korumak için sürdürülen bu bağlılık da, Gameloft’u hem App Store hem Google Play platformlarında lider konuma taşıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir