Haftanın Oyunu: Toon Blast

Yerli Oyun Toon Blast

Yerli geliştirici ekip Peak Games’in elinden çıkmış Toon Blast, sevimli grafikleri ve basit oynanışıyla bu haftanın oyunu. Blast serisinin son oyunu Toon Blast aynı zamanda herkesin keyif alabileceği çok eğlenceli bir deneyim.

Parlak renkler ve genelde rahat bir tutum dışında, bu yıl bulacağınız en zor bulmacaları da oyunculara sunuyor.

Oyun temelde Toy Blast ile aynı temellere sahip; renkli renkli bloklar ekran doldur ve bunları patlatmak için iki veya daha fazla bloktan bir gruba dokun, görevleri yerine getirerek bölümleri geç.

Kutuyu kırarak, balonları patlatıp havuçların şapkalı çıkmasını da içeren blok patlama limitinizi zorlandığınızdan emin olmak için sunulan farklı hedefler de var.

Oyun başlangıçta çok kolay gelirken oyunda ilerledikçe zorlayıcı bulmacalar karşınıza çıkıyor. Öyle ki hedefinizi gerçekten tamamladığınızdan emin olmak için sonraki yaklaşık beş hamleyi önceden planlamanız gerekebiliyor.

Genel olarak, birkaça dakikalığına elinize alıp saatlerinizi geçirebildiğiniz, modern yaşamın getirdiği streslerden uzak durmak için oynayabileceğiniz güzel bir bulmaca oyunu.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=JG0nl2XhzDw” fs=”1″ hd=”1″]

Eşleştirmeli bulmaca oyunlarını seviyorsanız oyuna Google Play Store ve App Store üzerinden erişebilirsiniz.

Başka bir bulmaca oyunu arıyorsanız Slidey: Block Puzzle dünya çapında oynanan yerli yapım oyunumuza veya yine yerli geliştirici Moralabs’ın stajyer öğrencilerinin yaptığı POPS! oyununa göz atabilirsiniz. Farklı tarz bulmaca oyunu denemek isterseniz şuan indirimle 20 kuruşa FRAMED oyununu deneyebilirsiniz.

Masa oyunları benim tarzım diyorsanız Paramanya’yı bizden takip edebilirsiniz; çekilişler, turnuvalar, aksesuar ve kart incelemeleri bizde! Artık Paramanya için istek ve şikayetlerinizi de bize bildirebilirsiniz. Daha fazlası için Facebook sayfamızı ve sitemizi takip edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir