Instagram’a Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi

Instagram’a Uzun Süredir Beklenen Özellik Geldi

Instagram video platformu IGTV’den sonra yeniliklerine hızlı devam ediyor. Yeniliklerden birisi de ocak ayından bu yana söylentileri dolaşan görüntülü arama özelliğiydi. O zamandan bu yana Instagram kullanıcıları görüntülü konuşma özelliğini sabırsızlıkla bekliyorlardı. Yapılan son güncelleme ile nihayet görüntülü arama özelliği de Instagrama eklendi. Instagram’ın karşılıklı görüntülü konuşma özelliği iOS ve Android kullanıcılarına aynı anda kullanıma sunuldu.

Uzun süredir beklenen görüntülü arama özelliği nihayet Instagram’a eklendi. Uygulamanın Direkt Mesaj bölümünden görüntülü konuşma özelliğini kullanabilir ve istediğiniz kişilerle görüntülü görüşme imkanı sağlayabilirsiniz.

Instagram Görüntülü Arama

Instagram Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?

Instagram’da diğer insanlarla sesli sohbet edebilmek içni görüntülü konuşma özelliğini kullanmak oldukça kolay. Görüntülü görüşme yapmak için ilk önce istediğiniz kişinin mesajlaşma sayfasını açmanız gerekmekte. Mesajlaşma bölümünü açtıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan kamera simgesini göreceksiniz. Kamera simgesine hafifçe dokunduğunuzda karşı tarafa görüntülü görüşme isteği yollamış olacaksınız.

Instagram her geçen zaman içerisinde hayatımıza yenilikler katmakta ve kendisine kattığı işe yarar özelliklerle diğer platformları gerisinde bırakmakta. İşler böyle olunca da kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni toplamakta ve olumlu geri dönüşler almakta. Böylelikle her geçen gün kullanıcı sayısını hızla arttırmakta. Instagram geçtiğimiz günlerde IGTV’nin açıklanmasıyla birlikte 1 milyar kullanıcıya da ulaştığını açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir