İsveç Tankları İşgale Hazır!

World Of Tanks ‘a İsveç Tankları Dahil Oldu

Mobil sürümü de bulunan World of Tanks oyununun konsol sürümü için 9. tank ailesi geliyor.  İsveç tank birliği bugün itibariyle World of Tanks PlayStation 4 ve Xbox versiyonlarında yerini alırken önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Xbox One X’te ise halihazırda ekli olarak gelecek.

İsveç tankları 20 yeni tankı konsol oyuncularının beğenisine sunuyor. Bu teknoloji ağacının tepesinde 10. seviye ağır tank Kranvagn oturmakta. Aracın, oyunun sıkı hayranları için popüler 10. seviye tanklar arasında yer alan AMX 50B ve T57’e alternatif olabileceğini söyleyebiliriz.

Tank avcıları alt seviyelerde oyuncuların aşina oldukları genel özelliklere sahipken 7. seviyeye gelindiğinde oyunun tüm dinamiklerini alt üst edebilecek seçeneklere sahip oluyorlar. UDES 03’ten Strv 103B’ye uzanan tüm araçlar iki yeni oynanış stiliyle geliyor. Bu stillerin ilki olan kuşatma, savaş meydanında üstünlük sizin takımınızdayken hızından feda edip hasar oranınızı arttırmaya yararken ikincisi olan gezi ise hasar oranınızdan fedakarlık ederek hızınızı köklemenize yarıyor. Özellikle köşeye sıkıştığınızda başvurabileceğiniz bir oynanış seçeneği bu.

World of Tanks Konsol sürümleri Baş Yapımcısı TJ Wagner konuyla ilgili, “Birkaç ay önce PC sürümlerinde yayınlandığından bu yana konsol oyuncuları, İsveç tanklarının konsol sürümlerine de gelmesi için ısrar ediyorlardı. Bu yüzden konsol geliştirme ekibindeki herkes bu talebi karşılamak için canla başla çalıştı. Konsoldaki oyuncularımızı fazla bekletmeden İsveç tanklarını ve Sabaton’un özel tankı Primo Victoria’yı oyunun bu sürümüne eklemekten mutluluk duyuyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu yıl ilk kez gamescom’da duyurulan İsveçli metal grubu Sabaton ve Wargaming işbirliğinin meyvesi olan premium tank Primo Victoria, grubun aynı adlı şarkısından esinlenerek tasarlandı. Kendileri de sıkı World of Tanks oyuncusu olan Sabaton üyeleri, ayrıca oyun içinde Primo Victoria’nın mürettebatı olarak da yer alıyorlar.

Son olarak konsol sürümlerine gelen Murovanka haritasında soğuğu iliklerinize kadar hissetmeye hazır mısınız? Tanklarınızı tipinin kasıp kavurduğu patikalarda, görüş alanınız oldukça sınırlıyken kullanmaya çalışacak ve düşmanlarınızı alt etmek için tüm hünerlerinizi ortaya koyacaksınız.

Oyunun tanıtım videosuna aşağıda ki oynatıcıdan erişebilirsiniz. Keyifli seyirler ve iyi oyunlar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir