Kim Kardashian Oyunuyla Para Basıyor!

Kim Kardashian: Hollywood; Glu tarafından yapıldı ve Amerikan marketlerinde firmanın en çok kar getiren oyunu durumunda. 2015 senesinde 72 milyon $ ciro getiren yapım firmanın toplam cirosunun %30’unu tek başına oluşturuyor. Oyundan Kim Kardashian’ın ne kadar ödeme aldığı düne kadar açıklanmamıştı. Merakı Kim Kardashian kendi twitter hesabından giderdi.kardashian-tweet-r471x (1)

Geçtiğimiz günlerde Kardashian’ın kocası Kanye West, Twitter hesabından bankalara 53 milyon $ borcu olduğunu söylemiş ve Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg dahil bir çok ünlüden açıkça maddi destek istemişti. Kim Kardashian’ın yazdığı twite göre oyunun gelirlerinden kendisine pay olarak 80 milyon $ ödendi. Kardashian da bunun 53 milyonunu kocasının ortak hesabına yatırdı.

 

Bir oyun telifi için oldukça yüksek bulunan bu miktarın gerçekliği tartışılmaya başlandı. İki senedir piyasada olan oyunun toplam cirosu 150 milyon $ civarında. Bunun yarısının ödeme olarak Kim Kardashian’a hem de tek seferde yapılması şüpheyle karşılandı.

Şirketin açıkladığı bilgilere göre 2015 Aralık’ta firmanın 180 milyon $ nakit parası vardı. Firmanın yeni açıklanacak verilerindeki değişim şimdi merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir