NetEase Yeni Bir Mobil PUBG Klonu Knives Out’u Yayınladı

NetEase Bir Hafta Ara İle Yeni Bir Mobil PUBG Klon’u

Yayınladı

Yayınlanan mobil PUBG kopyası oyunlardan bıktıysanız, NetEase tarafından bir tane daha geliyor. Knives Out şu anda Google Play Store’da indirilebilir durumda. Ve Knives Out, geçen hafta aynı şirketin yayınladığı Rules of Survival‘a oldukça benziyor.

Bu oyun hakkındaki en etkileyici özellik, haritanın 6×6 kilometrelik bir alanda oynanması. Mobil platform için bu büyüklük mükemmel görünüyor. Ayrıca oyun Battle Royal modunun niş özelliklerini genel olarak bünyesinde barındırıyor.

Daha Fazla Mobil Battle Royal Oyununa Gerek Var Mı?

Battle Royal oyun modlarının çoğunda, paraşüt ile atlayıp, terk edilmiş binaları ekipmanlar için yağmalayacaksınız, karşılaştığınız başka oyuncuları da hiç acımadan öldüreceksiniz. Savaşa bir grup olarak katılabilir ya da tek başınıza da gidebilirsiniz. Bu tamamen size bağlı. Ve tabi ki kullanabileceğiniz bir sürü de araç var.

Şu anda NetEase’in geçtiğimiz hafta Rules of Survival’ı yayınladıktan sonra hemen aynı türde bir mobil oyun olan Knives Out’u yayınlamasının edeni hakkında bir şey bilemiyoruz. Ama siz de Battle Royal oyun modundan farklı tatlar almak istiyorsanız Knives Out’ın Google Play Store sayfasına veya IOS için ise App Store sayfasına gidebilirsiniz.

Bu ve bunun gibi daha bir çok oyun ve uygulamadan haberdar olmak için bizleri Twitter ve Facebook üzerinden takip etmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! Oyunun tanıtım videosuna aşağıda ki oynatıcıdan erişebilirsiniz. Keyifli oyunlar ve iyi seyirler dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir