Pokemon GO’ya Yeni Pokemon Ve Hava Durumu Sistemi

pokemon go

Pokemon GO’ya Yeni Dinamik Hava Durumu Sistemi

Pokemon GO’da havalar değişiyor. Geliştirici Niantic, yalnızca toplamak için daha fazla Pokemon sunmakla kalmayıp aynı zamanda yeni bir dinamik hava durumu sistemi de ekleyecek bir dizi güncelleme yayınladı. Gerçek zamanlı hava özelliği, gerçek dünya hava koşullarına dayanan bazı pokémonları güçlendirerek oyunu değiştirirken, yağmur ya da kar da ekleyerek oyunun güçlendirilmiş gerçekliğinin görünümünü değiştirecek.

Oyunun baş geliştiricilerinden olan Matt Slemon, “Oyuncular, oyunda olanların ve çevrelerindeki dünyada olanların arasında daha iyi bir eşleşme yapmayı umuyor olmalılar” dedi. Yeni güncellemenin tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Youtube kanalımıza da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=dUztYCMZYls

50’den fazla yeni Pokémon geliyor

Güncellemeler iki bölümden oluşacak. İlk olarak bu hafta başlayarak, 50’den fazla yeni Pokémon eklenecek ve her biri, Pokémon Ruby ve Sapphire’da tasvir edilen Hoenn bölgesinden çekilecek.Ruby ve Sapphire ilk kez 2002 yılında piyasaya çıktığında, hava koşullarının savaşları etkilediği yönler de dahil olmak üzere serideki önceki oyunlardan çok daha fazla hava odağı eklediler. 

İlk olarak, dışarıdaki koşullara bağlı olarak, vahşi doğada farklı yaratıklar görebilirsiniz. Yağmurlu bir günde daha çok suda yaşayan pokémon’u, karlı günlerde ise buz türlerini ortaya çıkarıyorlar(Bu hafta sadece yeni jenerasyon-üç pokemonun değil, oyundaki tüm canlıların etkilenmesi söz konusu).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Alakalı İçerikler