PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi

Vikendi haritasıyla eski günlerindeki ivmeyi yakalamaya çalışan PUBG Mobile, yeni güncellemesi 0.10.5 ile karşımızda.190 mb boyutundaki güncelleme iOS, Android ve Emülatör platformları için yayınlandı. Güncellemenin en can alıcı noktası ise eklenen yeni silah seçeneği. Mk47 Mutant isimli silah Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında kullanılabilecek. PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesi aynı zamanda Pubg Mobil 5. Sezonu’nu da getiren güncelleme oldu. Yeni sezonda savaş alanında görüşmek üzere!

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi

  • Mk47 Mutant silahı, 7.62mm kullanıyor. Tekli ve Burst seçenekleriyle rakiplerimizi vurabileceğiz.
  • Lazer Görüş: Silahımıza ekleyebileceğimiz, uzun menzilli çatışmalarda rakibizin yerini saptamayı kolaylaştıracak ve silahın sekmesini azaltan bir eklenti.
  • Oyun başlamadan önce beklediğimiz adadaki anons seslerini artık isteğimize göre kapatabiliyor ya da tekrar açabiliyoruz.
  • Royale Pass Sezon 5: Hediye olarak özel kıyafetler kazanma şansı.
  • Vikendi haritasındaki yağma (loot) çeşitliği ve sayısı arttırıldı.
  • Mağaza arayüzünde değişiklikler yapıldı.
Mk47 Mutant
PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi ile gelen Mk47 Mutant

Battle Royale Yarışı ve PUBG Mobile

Güncellemeler online oyunlar için hayati önem taşır. Oynanış ve oyundan alınan zevk ne kadar iyi olursa olsun, oyuncular oyun dengesini bozmayan geliştirmelerden ve güncellemelerden hoşlanırlar. Bu oyunu canlı tuttuğu gibi oyuncuyu da oyuna daha sıkı bağlar.Fortnite’ın yükselişi,CoD’nin Battle Royale Modu derken Battle Royale oyunları arasındaki çekişme günden güne artıyor. Bakalım PUBG Mobile yeni güncellemesiyle kendini bu yarışın neresinde bulacak?

PUBG Mobile heyecanını bilgisayar ekranından da yaşayabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir