PUBG, Tencent Ortaklığı İle Mobil Platforma Geliyor

Playerunknowns Battlegrounds

Başarılı Oyun PlayerUnknown’s Battlegrounds, Mobil

Platforma Adım Atıyor

Tencent’e ait qq.com web sitesine göre, Çinli dev oyun yayıncısı Tencent, oyunun ortaklaşa üretilmesi için oyunun geliştiricisi PUBG Corp ile birlikte çalışıyor. Şirketin, PC sürümünün oyun öğelerinin çoğunu alması ve bunları mobil cihazlara çevirmesi bekleniyor. Mobil platform için PlayerUnknown’s Battlegrounds Çin’de ilk defa piyasaya sürülecek. Fakat yazıda oyunun yayın tarihinden veya diğer piyasalara girip girmeyeceğinden bahsedilmedi. PUBG Mobile’ı bilgisayar üzerinden de oynayabilirsiniz.

PUBG Corp İle Yakın İlişki

Tencent ile yapılan bir anlaşmaya göre, Çin yayıncısının oyunun PC sürümünü yayınlamayı kabul ettiği biliniyor. Tencent, PUBG Corp’un sahibi olan geliştirici Bluehole’u satın alınmasıyla da aralarındaki bağlantı daha da arttı. PlayerUnknown Battlegrounds’un PC sürümü bugüne kadar Erken Erişime devam etmesine rağmen 21 milyondan fazla sattı. Resmi olarak mobil piyasaya girmemesi ile de klon’ları mağazalarda çokça bulunuyor.

PUBG Mobile’ı bilgisayara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. En iyi ve en güncel oyun haberleri için Mobidictum’u takip edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir