Sony’de Tasarım Değişikliği

Sony OmniBalance Yerine Mirai mi Getirecek ?

Geçtiğimiz aylarda Playstation’da Playlink ile yenilik yapan Sony, telefonlarının uzun süredir OmniBlance tasarım çizgisinde ilerlemesini tercih ediyordu. Elbette mevcut tasarımı beğenen bir kitle var. Firma, çoğu akıllı telefon üreticisinin bu tasarım çizgisine geçmesini ve kullanıcıların bu tasarımı benimsemelerine önem vermiş olmalı. Bunu destekler nitelikte Hindistan genel müdürü Kenichro Hibi’nin açıklaması bu tercihin değişeceği yönünde. 

The Indian Express’e konuşan Sony Hindistan genel müdürü Kenichiro Hibi, “X serisi piyasada bulunmaya devam ettiği sürece OmniBalance tasarımını konuştuk. Ayrıca, yeni nesil ürünler üretmeyi planlıyoruz ve cihazlardan komple yeni bir tasarım bekleyebilirsiniz.”

Yeni tasarımın ne olacağını söylemese de, görünüşe göre pek çok üreticinin amiral gemisi telefonlarında çerçevesiz tasarımlar ve 18: 9 en-boy oranlarını benimsediğini kabul etti ve şirketin bir sonraki amiral gemisinin “yakında” gelecek olduğunu da ekledi.

Görünüşe göre Sony, çerçevesiz telefon arzusuna yanıt olacak yeni bir tasarımla ortaya çıkacak. Bu tasarımın adı bazı söylentilere göre Türkçe “gelecek” anlamına gelen “Mirai” olacak. Firmanın alıştığımız cihaz takvimlerin göz önüne alarak bu tasarıma sahip bir amiral gemisini Şubat ayında olacak MWC 2018 de görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir