Yeni iPhone Ne Kadar Olacak?

yeni iphone ne kadar olacak

Apple hayranlarının son günlerde en çok beklediği gelişmeler yeni iPhone tarafından geliyor. Görüntüsü sızdırıldı mı, ekran paneli nasıl olacak, bu sefer parmak izi konusunda nasıl gelişmeler yaşanacak gibi gelişmeler bir kenara dursun, Wired.com üzerinden yayınlanan bir haberde yeni iPhone’un fiyatı gündeme geldi.

Önceki iPhone’larda 650 dolar gibi fiyatlar belirlediği görülen Apple, yeni iPhone’da biraz can sıkacak gibi görünüyor. Wired’ın yaptığı habere göre ilerleyen dönemde detayları resmen ağızdan da açıklanması planlanan yeni iPhone, 1,200 dolar civarıyla alıcılarını bekleyecek. Özellikle teknoloji konusunda ağır vergiler uygulayan ülkelerde bu fiyatın orta seviye, ikinci el bir arabaya kadar çıkabileceğinin altını çizelim.

Tabii fiyat aralığı böylesine yüksek olunca beklenti de büyük oluyor. Bunun altını çizen teknoloji dünyasını, yeni iPhone’da daha önce cesaret edilmemiş teknolojilerin de olacağının sinyallerini verirken, bu teknolojilerle birlikte oyuncuların hiç alışık olmadığı hataların da gündeme gelme ihtimali olduğu belirtiliyor.

Bilindiği üzere Apple, iPhone da dahil olmak üzere birçok ürünü konusunda meraklandırmaya seven bir firma. Bu bağlamda Wired tarafından yayınlanan haberin doğruluğunun ne derece doğru olduğu şöyle bir kenara dursun, yeni iPhone’un 1,200 dolar civarında çıkmasıyla ülkemizde ne kadara satılacağı şimdiden merak edilenler arasında yerini alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir