Fortnite Kabusları

Fortnite Kabusları 2018

Korkmaya Hazır Mıyız Fortnite’çılar?

Fortnite Kâbusları 2018 geldi çattı ve birbirinden korkunç birçok şeyi beraberinde getirdi. Azmin Zaferi’ne giden yolda rakiplerinizi korkutun veya tüyler ürpetici suratsızlara kafa tutarak yeni haftalık görevleri tamamlayın.

Battle Royale

Fortnite Kâbusları sırasında Küp Canavarlarına karşı mücadele ederken Battle Royale’de yeni stratejiler geliştireceksiniz. Bu ürkünç yaratıklarla savaşırken kullanmanız için Toplu Tabanca ve İblis Avcısı Arbaleti gibi yeni silahlar getirildi. Küp zebanilerini ve parçalarını yok ederek ganimetlerini toplayın; bir yandan da rakip oyunculara karşı mücadele edin.

Karanlık çökerken bu kasvetli ve tekinsiz ortamda tarzınızı konuşturmak için yeni Ecel Ateşi kıyafetini kapın. Bu yeni değişken kıyafet, maç esnasındaki performansınıza bağlı olarak farklı tarzlara bürünecek ve becerilerinizle hava atmanıza olanak sağlayacak. Kıyafet, rakiplerinize verdiğiniz hasara (hem oyunculara hem de canavarlara) ve maçta sağ kalma sürenize göre oyunda 2 farklı forma girecek. Ecel Ateşi’ni aldığınızda Zincirli Taş sırt süsü de yanında gelecek. İçerik mağazasından Kötülük Kristali kazmasını da kaparak bu ürkünç seti tamamlayabilirsiniz. (Bu kazma ve sırt süsü de değişkenlik özelliğine sahiptir.)

Fortnitemares

Fortnite Kâbusları etkinliğine özel, yeni görev serileri gelecek. Hem de ücretsiz! Her bir görev serisini tamamladığınızda yeni oyun içi kozmetik içerikler kazanacaksınız.

İlk görev serisi şöyle olacak:

  • Küp Canavarlarını yok et.
  • Taarruz Tüfeği veya Tabanca ile Küp Canavarlarına hasar ver.
  • Farklı maçlarda bir Bozulmuş Bölge’yi ziyaret et.
  • Farklı yaratık heykellerinin önünde dans et.

Yeni görev serileri ve yeni ödüller için her gün oyuna girmeyi unutmayın! En son görev serisini tamamladığınızda Kara Tren planörü kazanacaksınız!

Fortnite Kara Tren

Dünyayı Kurtar!

Uğursuzistan tüm ürkünçlüğü ve tekinsizliğiyle geri döndü. Fortnite Kâbusları’nın çöktüğü toprakları yeniden keşfedin. Arkadaşlarınızla omuz omuza verip türlü korkunçluklarla savaşın ve yeni hikâye görevlerini tamamlayarak yepyeni ödülleri kapın.

Fortnite Kâbusları etkinliği sırasında Dünyayı Kurtar’a getirilecek içeriklerin sadece küçük bir kısmı:

  • Beyinzâde Jonesy ve İskelet Er Ramirez (Kuruculara Hediye)
  • Geri dönenlerin yanı sıra yepyeni kahramanlar
  • Toplama Silahlar Seti

Fortnite Miniboss

Etkinlik süresince, Fortnite Kâbusları’na özel oyun içi para birimini kullanarak etkinlik mağazasındaki süper korkunç lamalardan alabilirsiniz. Söz konusu para birimi tabii ki şeker! Şeker toplamak için iki bölümden oluşan görev serilerini tamamlayabilir, şekerlerinizi harcayarak tüyler ürpertici korkunçlukta şeyler alabilirsiniz.

Karanlıktan kaçın… Tabii kaçabilirseniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir