Rules of Survival 4 Eylül Güncelleme Detayları

Rules of Survival

Rules of Survival Güncelleme Notları

Rules of Survival, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 4 Eylül – 5 Eylül arasında Survival Kuralları’nda güncellemeye gidiyor. Güncelleme saatleri aşağıdaki gibidir:

  • PDT (Los Angeles): 15:00 – 18:00, 4 Eylül 2018
  • EDT (New York): 18:00 – 21:00, 4 Eylül 2018
  • UTC: 10:00, 4 Eylül – 1:00, 5 Eylül 2018
  • UTC + 1 (Londra): 11:00, 4 Eylül – 2:00, 5 Eylül 2018
  • UTC + 2 (Paris, Berlin): 11:59, 4 Eylül – 3:00, 5 Eylül 2018
  •  UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 – 04:00, 5 Eylül 2018
  •  UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 – 08:00, 5 Eylül 2018
  • UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 – 09:00, 5 Eylül 2018
  • UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 – 10:00, 5 Eylül 2018

Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP’ı yedeklemek ve çalıştırmak için her şey yapılacak.

Dikkatinizi Çekebilir: BlueStacks’te PUBG Mobile, Rules of Survival ve Free Fire Klavye Ayarları Yapma

Rules of Survival
Rules of Survival Güncelleme Detayları

Rules of Survival 4 Eylül Güncelleme Detayları

Genel Deneyim

  • Özel oda için sohbet işlevi geri yüklendi

Hata Düzeltmeleri

  • Yüzüstü pozisyondaki oyuncular için görünümün ayakta durma pozisyonu olarak gözüktüğü bir sorun düzeltildi.
  • Oyuncuların bazen birinci şahıs (FPS) görüşüne giremediği bir sorun düzeltildi.
  • Oyunun ara sıra çökmesine neden olan hata düzeltildi.
  • Oyun oynarken telefonun hoparlörü kullanılırken beklenmedik şekilde kapanmasına neden olan hata düzeltildi.
  • Beysbol şapkası takarken kel gözükmeye neden olan hata düzeltildi.
  • Bulmacaların ve çapraz çizgilerin yönünün doğrulanmadığı bir hata düzeltildi.
Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts