Bigo Live hesabı nasıl silinir?

Bigo Live’da hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Bigo Live hesabı nasıl silinir?
Bigo Live hesabı nasıl silinir?

Bigo Live ile canlı yayın yaparak sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Özel anılarınızı kaydedebilir, arkadaşlarınızla canlı sohbet edebilir, görüntülü aramalar yapabilir ve en yeni videoları izleyebilirsiniz. Uygulamayı yeni kullanmaya başlayıp beğenmeyenler ya da Bigo’dan sıkılan kullanıcılar Bigo Live hesabı nasıl silinir diye birbirlerine soruyorlar.

Bigo Live hesap silme işlemi nasıl yapılır?

  • Bigo Live hesabınızı silmek için öncelikle hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız yani hesap erişiminiz olmak zorunda.
  • Eğer şifrenizi yada kullanıcı adınızı unuttuysanız, ilk olarak şifrenizi sıfırlayıp yeni bir şifre oluşturmanız gerekiyor.
  • Sonrasında hesaba giriş yaparak Bigo Live hesabınızı silebilirsiniz.
  • Bigo hesabınıza giriş yaparken sosyal medya uygulamaları üzerinden kayıt olup giriş yaptıysanız, yani telefon doğrulaması yapmadıysanız, Bigo hesabı silme işlemini Bigo’nun resmi uygulamasından yapamıyorsunuz. Sosyal medya kanalları aracılığıyla bağlandığınız hesabı yine bağlı olan hesaplardan verilen izinleri kaldırarak silebilirsiniz.
  • Hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız Bigo Live’a mail üzerinden ulaşarak durumu izah etmeniz gerekiyor.
Bigo Live
Bigo Live hesabını silmek için biraz uğraşmanız gerekebilir.

Telefon doğrulaması yapılan Bigo Live hesabı nasıl silinir?

  • Bigo Live uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Ben” bölümünü açın ve oradan “Ayarlar” bölümüne giriş yapın.
  • Bigo ayarlarından “Bağlı Hesaplar” bölümünde girerken “Korunmamış” sekmesini göreceksiniz. Bu Bigo hesabınıza bağlı olan sosyal medya hesabınızı gösteriyor.
  • Sonrasında hesap bilgileriniz ile tekrar giriş yapmalısınız.
  • Girişi yaptıktan sonra alanda yazan “Bağlantıyı Kes” seçeneğine dokunun ve Bigo Live hesabınızın bağlantısını keserek hesabınızı silmiş olun.
  • Aynı zamanda bağlandığınız hesabınızdan vermiş olduğunuz izinleri silerek, bağlantıları kaldırabilirsiniz.
Total
0
Shares
2 Yorum
  1. Hesap açarken kolay silerken neden bir buton yok hesabımı sil diye !! Uyanıklık yapmayın ! Ben hesabımı silmek icin size mail atmak zorunda değilim ! Bu uygulamaya hesabımı kalıcı olarak sil seçeneği koyun !! .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili İçerikler