WhatsApp Son Görülme Sabitleme

WhatsApp son görülme sabitleme işlemini adım adım anlattık.
whatsapp son görülme
WhatsApp Son Görülme Sabitleme

WhatsApp son görülme sabitleme o kadar kolay bir konu değil, biraz uğraşmanız gerekecek. Tabii çekinecek bir şey yok, cihazımıza herhangi bir şey indirmeyeceğiz, sadece biraz efor sarf edeceğiz.

Bu işlemi yapabilmek için WhatsApp‘ın bu sistemi nasıl kullandığını bir öğrenmemiz gerekiyor. Öncelikle WhatsApp içinden Ayarlar -> Gizlilik -> Son Görülme bölümünden son görülmenizin açık olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer bu ayarı kapattıysanız hiçbir şekilde son görülmenizi sabitleyemezsiniz.

WhatsApp Son Görülme Sabitleme

  • WhatsApp’ta son görülme tarihinizi ve saatinizi sabitlemek istediğimiz an WhatsApp’a girin.
  • Sonrasında son görülme tarihinizi değiştirmeden gelen mesajları okumak için internet ile olan bağlantınızı kapatın veya cihazınızı uçak moduna alın. İkisi de aynı etkiyi yapacaktır.
whatsapp son görülme sabitleme
Modemden çıkabilir veya uçak modunu açabilirsiniz.
  • Cihazınız herhangi bir modeme veya şebekeye bağlı olmadığı anda WhatsApp’a girebilir ve mesajları okuyabilirsiniz.
whatsapp son görülme sabitleme
WhatsApp son görülme sabitleme işlemi için Uçak Modu’nu kullanabilirsiniz.
  • Bu işlemlerin ardından internetinizi açmadan veya uçak modundan çıkmadan önce uygulamayı arka plandan da kapatmalısınız. Eğer kapatmadan internetinizi açarsanız son görülmeniz değişecektir.

Peki sonra bir modeme bağlanınca nasıl olacak?

İnternet ile olan bağlantınızı kapatıp WhatsApp’a girdiniz ve mesajları okudunuz. Bundan sonra uygulamayı kapattıysanız internetinizi rahat rahat açabilirsiniz. Çünkü uygulama siz bir internete bağlıyken uygulamaya girdiğiniz anları son görülme tarihi olarak sayıyor. Yani uygulama kapalı olduğu sürece herhangi bir sorun yok demektir.

WhatsApp’ın son görülme sabitleme gibi detaylarıyla uğraşmak yerine doğrudan son görülme tarihinizi ve saatini kapatmak isterseniz şu adımları izlemelisiniz:

Ayarlar -> Gizlilik -> Son Görülme -> Hiç kimse.

Bu işlemin ardından hiçkimse sizin son görülmenizi göremeyecek ve konuşma ekranlarında isminizin hemen altında bir boşluk olacak.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili İçerikler