PUBG Mobile hesabı nasıl silinir?

PUBG Mobile hesap silme
PUBG Mobile hesabı nasıl silinir?

PUBG Mobile hesabı nasıl silinir? Bazı PUBG Mobile oyuncuları oyundaki hesaplarını silmek istiyor ancak nasıl yapılacağını bilmiyor.

PUBG Mobile Hesap Silme

PUBG Mobile, şüphesiz ki mobil platformdaki en ünlü battle royale oyunlarından biri. Ancak oyunu oynamak için oyuncuların, PUBG Mobile cihazlarından silinse bile ilerlemelerinin saklanmasını sağlayan bir PUBG Mobile hesabına ihtiyacı var. Kullanıcılar bu hesapları genellikle Facebook ve Twitter gibi sosyal medya profillerini kullanarak oluşturuyorlar.

PUBG Mobile hesap silme nasıl yapılır
Sosyal medya hesaplarınızdan PUBG Mobile bağlantısını kaldırarak hesabınızdan kurtulabilirsiniz.

PUBG Mobile, yeni anti hile yazılımı geliştirse de hileciler durmak bilmiyor. Oyundan veya oyundaki hileciler yüzünden artık sıkılıp oynamak istemeyen oyuncular ise genelde hesaplarını silmeyi tercih ediyor ve bunun nasıl yapılacağı konusunda pek bilgiye sahip olmuyorlar.

PUBG Mobile hesabı nasıl silinir?

Daha önce oyuncular oyun içi ayarlarla hesaplarını silebilirdi. Ancak, son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi‘ndeki bir değişiklik nedeniyle bu seçenek kaldırıldı. Bu durum PUBG Mobile Discoord sunucusunun moderatörüne sorulduğunda yanıt şuydu:

Hesaplarınız Avrupa bölgesinden olana kadar silinemez. Hesap silmeyi kabul ettiğinizde işlemi geri döndüremezsiniz. Hesabınızı silmeyi onayladıktan sonra silme işlemini hızlandırmak için Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyuncular oyun içinden hesap silme ile ilgili konuyu sorguladıklarında bot tarafından otomatik olarak bu işlemi yapamayacaklarına dair aşağıda görselde yer alan mesajı alıyorlar.

PUBG Mobile hesap silememe
Hesap silme konusunu sorguladığınızda bu işlemi yapamayacağınıza dair bot tarafından bu otomatik mesajı alacaksınız.

Bu nedenle PUBG Mobile’da bir hesabı silmenin yolu yoktur diyebiliriz, ancak oyuncular asosyal medya hesaplarının bağlantısını oyundan kaldırabilirler. Silmek istediğiniz hesabın bağlantısını kaldırdıktan sonra hesaptan çıkış yapıp telefonunuzun verilerini sildikten sonra o hesaba bir daha ulaşamazsınız.

Oyuncular Facebook hesaplarının bağlantısını kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirler:

PUBG Mobile Facebook bağlantısı kaldırma
PUBG Mobile’dan Facebook bağlantısı nasıl kesilir?
  • İlk olarak Ayarlar bölümüne oradan da Gizlilik kısmına girin.
  • Uygulamalar ve Web Siteleri bölümüne gidin.
  • Bu uygulama listesinden PUBG Mobile’ı kaldırın.

Oyuncular oyunu oynamak için Twitter hesaplarını kullandıysa, aşağıdaki adımları izleyebilirler:

Twitter PUBG Mobile bağlantısı
PUBG Mobile’dan Twitter bağlantısı nasıl kesilir?
  • Ayarlar kısmına gidin ve Hesap bölümünü tıklayın.
  • Uygulama ve Oturumlar bölümüne tıklayın ve PUBG Mobile erişimini iptal edin. Twitter’ı Ingilizce olarak kullanıyorsanız “Apps and sessions” kısmına tıklamanız gerekiyor.

Bunun yalnızca sosyal medya profillerinin bağlantısını kaldıracağını ve PUBG Mobile hesabını silmeyeceğini belirtmemiz gerekiyor. Ancak bu işlemler yapıldıktan sonra, oyuncular sosyal medya hesap bilgileri ile oyun içi hesaplarına erişemeyecekler. Ayrıca eski hesabınızı silip yeni bir hesap oluşturmak isterseniz “PUBG Mobile Yeni Hesap Açma Yöntemleri” adlı rehberimize göz atabilirsiniz.

Total
0
Shares
1 Yorum
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili İçerikler