En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar (Eylül 2019)

Geride bıraktığımız ayın en çok indirilen mobil uygulamaları paylaşıldı. SensorTower’ın sunduğu verilere göre, Eylül 2019’un en çok indirilen uygulaması WhatsApp oldu. Google Play üzerinde en çok indirilen uygulama olarak yer alan WhatsApp, App Store’un da en çok indirilen 4. uygulaması oldu. App Store’da ilk üçte yer almasa da dahi genel toplamda WhatsApp’i zirvede görüyoruz.

WhatsApp Bir Ayda 68 Milyon İndirildi

Geride bıraktığımız ayda App Store ve Google Play verilerinde zirvede yer alan WhatsApp, sadece bir ay içinde 68 milyon indirme aldı. Genel toplamda TikTok ikinci, Messenger üçüncü, Facebook dördüncü, Instagram ise beşinci sırada yer alıyor. Google Play’de ise sıralama neredeyse beklendildiği gibi. Zirvede WhatsApp bulunurken onun hemen ardından Messenger, TikTok ve Facebook geliyor.

App Store bünyesinde en çok indirilen uygulama YouTube olurken, ikinci sırası YouTube aldı. Eylül 2019’un en çok indirilen sosyal medya uygulaması olarak da tekrar tekrar gündeme gelen TikTok’un hemen ardından Instagram ve WhatsApp’i görüyoruz. Google Play’de ise ilk sırada WhatApp yer alıyor. WhatsApp’ın hemen ardından Facebook’un Messenger’ını görüyoruz. TikTok’un yapımcısı ByteDance’ın video düzenleme uygulaması olarak Jianying Vog ise mayıs 2019’dan bu yana ilk defa ilk App Store’un en çok indirilen 10 uygulaması arasında kendine yer buluyor.

En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar (Eylül 2019)

Eylül 2019’da en çok indirilen mobil uygulamalar şöyle.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir