PUBG Mobile kalıcı hesap kapatma nasıl yapılır?

PUBG Mobile’da yanlışlıkla hesap mı açtınız? Bu yöntemle gereksiz hesaplardan kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek ayar hesapların arasındaki bağlantıyı kesmek.
PUBG Mobile Hesap Kaldırma
Bağlantıyı kestiğiniz zaman bir daha buraya bağlanamayacaksınız.

PUBG Mobile kalıcı hesap kapatma yöntemi aslında oldukça basit bir yöntem. Eğer hesabınız başka sosyal medya hesapları aracılığıyla açıldıysa bu hesapları kalıcı olarak kapatabilmek çok fazla zamanınızı almamakta. Yapmanız gereken tek şey hesapların bağlantısını ayırmak. Böylelikle hesabınıza o sosyal medya hesabından giriş yapamayacaksınız.

PUBG Mobile Hesabı Kapatma

PUBG Mobile’ın içerisinde hesap kapatma gibi özelliğe sahip bir ayar bulunmadığından istenmeyen hesapları silmek zor olabiliyor. Yanlışlıkla yeni bir hesap açmış olabilirsiniz. Hatta farklı hesap açıp oraya UC yüklemeleri bile yapmış olabilirsiniz. Bu yüzden kullanmayacağınız hesapları silmenin daha iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Böylece bu tarz ufak hataların önüne geçilmiş oluyor.

PUBG Mobile Kalıcı Hesap Silme
PUBG Mobile’da yanlışlıkla açtığınız hesapları kolaylıkla kapatabilirsiniz.

Aynı zamanda bazı oyuncular sürekli yan hesap açabiliyorlar. Bunun sebebi hesapların sıralaması olması. Hesabın sıralaması arttığı sürece girilen eşleşmelerdeki oyuncular daha iyi oynuyor olacak. Bunun önüne geçmek için yan hesap açarak yeni başlayanlarla oynamak isteyenler olabilir.

PUBG Mobile Kalıcı Hesap Kapatma
PUBG Mobile kalıcı hesap kapatma işlemi için bağladığınız hesaptan PUBG Mobile’ı ayırmalısınız.

Ancak bunların yanında her zaman kendi hesabında oynamak isteyen arkadaşlarımız da var. İyi bir sıralamaya sahip olmak istiyorsanız asıl hesabınız dışında başka hesaplarda oynamamalısınız. Her eşleşme kazandığınız zaman daha iyi oyuncularla karşılaşacaksınız. Ancak oyunda bulunan takımlı ve ikili gibi seçeneklerde farklı sıralamalar bulunuyor.

İkili eşleşmelerin başarısı tekli moda yansımadığından her farklı modda değişik sıralamaya sahip olacaksınız. Ayrıca PUBG Mobile’da ikili mod ve diğer modlarda kolayca kazanmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız “PUBG Mobile: İkili mod kazanma taktikleri” adlı rehberimize göz atabilirsiniz. Eğer yanlışlıkla Facebook hesabı bağlayarak PUBG Mobile hesabı açtıysanız aşağıda bulunan listeyi sırasıyla takip ederek hesabınızı kaldırabilirsiniz.

PUBG Mobile: Yanlışlıkla Açılan Hesabı Kapatma

  • Hesabını silmek istediğiniz PUBG Mobile hesabına bağlı Facebook hesabına giriş yapın.
  • Facebook hesabınızdan “Ayarlar” sekmesine gelin.
  • “Uygulamalar ve İnternet Siteleri” kategorisine tıklayın.
  • Gelen sekmede Facebook hesabınıza bağlı uygulamaları göreceksiniz.
  • PUBG Mobile’ı işaretleyerek kaldırın.

Tüm bu adımları takip ettikten sonra yanlışlıkla açılan PUBG Mobile hesabınızı silebilir ve diğer hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts