PUBG Mobile Hesap Silme

PUBG Mobile hesap silme işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi biliyor musunuz?
PUBG Mobile hesap silme
PUBG Mobile hesap silme ve hesabınızın başka uygulamalarla olan bağlantılarını kaldırma işlemlerini nasıl gerçekleştireceğinizi biliyor musunuz?

PUBG Mobile hesap silme işlemi ile Facebook veya Google Play ile bağlı olan PUBG Mobile hesaplarınızın bağlantılarını kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. PUBG Mobile’da oynayan oyuncuların bazıları çeşitli nedenlerden ötürü zaman zaman hesaplarını silebiliyor. Eğer siz de bu oyuncuların arasına katıldıysanız ve hesabınızı güvenli bir şekilde silmek istiyorsanız, tüm detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

PUBG Mobile’da nasıl hesap silinir?

Bir battle royale oyunu olan PUBG Mobile’da bazı oyuncular, belli bir dönemin ardından veya çeşitli sebeplerden ötürü hesabını silme kararı alabiliyor. Hesap silme işlemi bazı oyuncular için büyük bir karar olsa da bazı hesap sahipleri farklı nedenlerden ötürü hesabını silme veya diğer platformlarla bağlantısı sonlandırmaya çalışıyor.

pubg mobile hesap nasıl silinir
PUBG Mobile’da hesabınızı silmenin tek bir yolu mevcut.

Bu içeriğimizde, adım adım PUBG Mobile hesap silme işlemine değineceğiz. Ayrıca, Facebook veya Google Play’e bağlı hesaplarınızın da bağlantılarını kolay bir şekilde kaldırmanızı sağlayan adımlara göz atacağız. Eğer PUBG Mobile’da hesap silme ve oyunu bırakma nedeniniz hile kullanan oyunculardan kaynaklanıyorsa, hilecilerle mücadeleyi kolaylaştıran ve bu mücadele esnasında birçok ödül kazandıran sistem hakkındaki detayları öğrenmek için PUBG Mobile video inceleme istasyonu nasıl açılır içeriğimize göz atabilirsiniz.

pubg mobile kalıcı hesap silme
PUBG Mobile hesabınızı silmek için bazı prosedürleri yerine getirmeniz gerekmekte.

PUBG Mobile Hesap Silme

PUBG Mobile hesap silme içeriğimizde ilk olarak, doğrudan PUBG Mobile hesabınızı silmeye değineceğiz. Eğer PUBG Mobile hesabınızı Facebook veya Google Play hesabınızla bağlamadıysanız, birazdan değineceğimiz adımları sırayla uygulayarak hesabınızı silebilirsiniz. Adımlara geçmeden önce, eğer PUBG Mobile’ı bırakma nedeniniz mobil cihazınızın eskimesi ise sizler için hazırladığımız PUBG Mobile oynamak için en iyi tabletler içeriğimize göz atabilir ve PUBG Mobile keyfini sürdürmeye devam edebilirsiniz.

  • Öncelikle cihazınızda PUBG Mobile’ı başlatın.
  • Oyun açıldıktan sonra ekranın sağ alt köşesinde bulunan ok işaretine tıkladıktan sonra “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • Ayarlar sekmesi açıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde bulunan “Destek” butonuna tıklayın.
  • Açılan ekranın sağ üst köşesinde bulunan “Bize Ulaşın” sekmesine tıklayın.
  • Açılan sohbet ekranında hesabınızı silmek istediğinizi belirten bir mesaj yazdıktan sonra mesajınızı gönderin.
  • Bu görüşme esnasında zaman zaman hesabınızla ilgili sorular sorulabilir, bu nedenle bu sorulara cevap vermeyi unutmayın.
  • Tüm aşamaları başarıyla tamamladıktan sonra hesabınız silinmek için işleme alınacaktır. Yaklaşık olarak 1 hafta süren bu işlem gerçekleşirken herhangi bir sorun çıkmaması için bu süre zarfınca hesabınıza giriş yapmamanızı öneriyoruz.
pubg mobile facebook bağlantısı kaldırma
PUBG Mobile hesabınızın Facebook hesabınız ile olan bağlantısını kaldırmak için birkaç basit adımı takip etmeniz yeterli.

PUBG Mobile Facebook Bağlantısını Kaldırma

PUBG Mobile hesap silme içeriğimize PUBG Mobile hesabınızın Facebook ile bağlantısını nasıl keseceğinize değinerek devam ediyoruz. PUBG Mobile’da hesabınızı silmek için veya çeşitli nedenlerden ötürü hesabınızın Facebook bağlantısını kaldırabilirsiniz. Facebook bağlantınızı nasıl kaldırabileceğinize geçmeden önce, eğer PUBG Mobile’ı bırakma nedeniniz ping problemi ise bu sorunun olası çözümleri için PUBG Mobile ping düşürme önerileri içeriğimize göz atabilirsiniz.

  • Facebook uygulamasını mobil cihazınızdan veya bilgisayar üzerinden açın.
  • Ayarlar” sekmesine gidin.
  • Ayarlar sekmesinden “Uygulamalar ve İnternet Siteleri” yazısına tıklayın.
  • Açılan sekmede PUBG Mobile sekmesini bulun ve tıklayın..
  • Açılan küçük ekranın aşağısında bulunan bu uygulamayı kaldır yazısının yanındaki “Kaldır” butonuna tıklayın. Bu işlemin PUBG Mobile hesabınızı silmeyeceğini, sadece PUBG Mobile hesabınızla bulunan bağlantıyı kaldıracağını bir kez daha hatırlatalım.
pubg mobile google bağlantı kaldırma
PUBG Mobile hesabınızın Google hesabınız ile olan bağlantısını kaldırmak için birkaç basit adımı uygulamak bağlantıyı sonlandırmak için yeterli olacaktır.

PUBG Mobile Google Bağlantısını Kaldırma

PUBG Mobile hesap silme içeriğimize PUBG Mobile hesabınızın Google hesabınız ile olan bağlantısını nasıl kaldırabileceğinize değinerek devam ediyoruz. PUBG Mobile’da başta hesabınızı silmek için olmak üzere çeşitli nedenlerden ötürü oyundaki hesabınız ile Google hesabınız arasındaki bağlantıyı kaldırmayı tercih edebilirsiniz. Bu bağlantı kaldırma işlemlerinin adımlarına geçmeden önce, eğer PUBG Mobile’ı bırakma nedeniniz cihazının aşırı ısınmasından kaynaklanıyorsa, bu problemin çözümü için PUBG Mobile ısınma sorunu ve çözümü içeriğimize göz atmanızda fayda var.

  • Mobil cihazınızın “Ayarlar” kısmına gidin.
  • Ayarlar kısmından “Google” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
  • Açılan ekranda “Bağlı Uygulamalar” yazısına tıklayın.
  • PUBG Mobile’ı seçtikten sonra “Bağlantıyı Kes” yazısına tıklayın. Eğer Google başarılarınızı ve oyun verilerinizi de silmek istiyorsanız, PUBG Mobile’ı seçtikten sonra çıkan ekranda diğer seçeneği de tercih edebilirsiniz. Bu işlemin PUBG Mobile hesabınızı silmeyeceğini, sadece PUBG Mobile hesabınız ile Google hesabınız arasında bulunan bağlantıyı kaldıracağını hatırlatmakta fayda var.
Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili İçerikler